A Kompánia Alapítvány állást hirdetalacsonyküszöbű segítő munkakörbe


A Kompánia Alapítvány pályázatot hirdet alacsonyküszöbű segítő munkakör betöltésére, 1 fő heti 10 órás munkaidőben. Az állás az elbírálást követően azonnal betölthető.


A jelentkezés határideje: folyamatos


Képesítési feltételek: A munkakör ellátásához minimum OKJ-s szociális szakgondozó (szenvedélybeteg gondozó, szociális gondozó, szervező), vagy szociális segítő (szociális asszisztens, mentálhigiénés asszisztens) képesítés szükséges.


Előnyt jelent: 12-18 éves fiatalok körében szerzett tapasztalat (kortárssegítőként, önkéntesként is), hátrányos helyzetű, roma fiatalokkal szerzett tapasztalat.


Munkaköri feladat: a kliensek fogadása, kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás, illetve kapcsolatfejlesztés, a kliensek személyes- és a társas erőforrásainak mozgósítása, személyes- és kapcsolati készségfejlesztés, ártalomcsökkentő szolgáltatások nyújtása, ide érteve a droghasználat jelenségével kapcsolatos információ nyújtását is (veszélyek, ártalmak, azok mérséklési lehetősége, rizikó faktorok, védő tényezők stb.). A szolgáltatás a hét hat napján, köztük hétvégén is nyitva tart. Egy ügyeletben minimum két fő segítő van jelen.


A jelentkezéshez csatolni kell: az eddigi pályát bemutató szakmai önéletrajzot, végzettséget igazoló dokumentumok másolatát és motivációs levelet.


A jelentkezést kizárólag az alábbi címre kérjük: kompania@kompania.hu


További információ:


Bolyhos Andrea

koordinátor, Kompánia Alapítvány

06-30-464-3083

kompania@kompania.huCopyright © 2012 I Minden Jog Fenntartva