Alapítványunk 1997 óta törekszik arra, hogy a gyermekek és fiatalok életminőségét javítsa, lelki egészségüket fejlessze.


Hiszünk abban, hogy megfelelő támogatással

  • megelőzhetjük a kábítószer fogyasztást, az agresszív viselkedést,
  • segíthetünk tanulási zavarokon, lelki problémákon,
  • utat mutathatunk a pályaválasztásban, a felnőtté válásban,
  • korszerű ismereteket adhatunk át szülőknek, szakembereknek, pedagógusoknak.

Segítsen Ön is, hogy gyermekeink, fiataljaink eredményesebbek, kiegyensúlyozottabbak, sikeresek legyenek!


Pénzadomány

Már egy kis támogatás is nagy segítség lehet! Programjaink költségeit próbáljuk folyamatosan minél alacsonyabban tartani. Ezt nagyon sok lelkes, elkötelezett szakember és önkéntes segítségével tudjuk megvalósítani, akik velünk együtt hisznek céljaink megvalósíthatóságában.

Tárgyi adományozás

Ahhoz, hogy egyre több gyerek vehessen részt a programjainkban, készpénz felajánlások mellett tárgyi eszközökkel, szolgáltatásokkal is segítheti a céljaink megvalósulását.

Szponzoráció

Szponzoráció során egy teljes programunk megvalósulását támogathatja. Többek között iskolai, gyerekvédelmi programok, hátrányos helyzetű gyerekek egyéni vagy csoportos fejlesztése támogatható.

1 % felajánlás

Személyi jövedelme 1 %-nak felajánlásával is támogathatja munkánkat. Itt szeretnénk megköszönni felajánlásukat azoknak, akik az elmúlt években ilyen módon segítették munkánkat. Az adományokat egészségfejlesztést szolgáló kiadványok készítésére, gyermekeknek szóló interaktív foglalkozások megvalósítására fordítottuk.

Önkéntes munka

Az alapítványunknál az önkéntes munkára mindig is egy kétirányú segítésként tekintettünk. Szakmai tapasztalatot, közösségi programokat, kapcsolati hálót ajánlunk a munkádért cserébe. Akár a segítő hivatásban, akár a menedzsment, pályázatkezelés területén szeretnél tapasztalatot szerezni vagy a tapasztalatoddal segíteni, jelentkezz, várunk!

Programjaink megvalósítása során mindig arra törekszünk, hogy azok a lehető legmagasabb szakmai színvonalon valósuljanak meg. Ha támogatásával vagy önkéntes munkájával szeretne hozzájárulni küldetésünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Copyright © 2012 I Minden Jog Fenntartva